"A kiválóság nem örökletes. A minőség nem veled születik. Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt."

Gundel Károly

2011. november 25., péntek

FEKETE CSÜTÖRTÖK....


Nem tudom, hogy kezdjem....leírom és kész....Tegnap volt a nagy fiam szalagavató bálja....Míg jól éreztük magunkat és néztük a bálozó fiatalokat, addig ellopták a kocsimat...Az én kedves kis autómat....Totál letérdeltem, teljesen ki vagyok...Üresség, bánat, nyomasztó érzés van bennem...Ez van...Felállok és mennem kell tovább....Aznap este, én voltam a 7. abban a kerületben....Tele volt a rendőrségen a kihallgató helység....Este tízkor ott rohangáltam ész nélkül az utcákban, keresve az autómat....már azt sem tudtam merre vagyok.... A kislányom hangosan sírva futott mellettem, reszketve a hidegtől és a félelemtől...Ott álltunk és fogalmam sem volt hirtelen, mihez kezdjek...Vártam a hideg, sötét helyen,  a rendőrséget, és a Jancsim...Éjjel fél egyre értünk haza...Még most is kába vagyok...Bocs, hogy lezúdítottam a fejemben lévőket, ide nektek.....Ő volt....


40 megjegyzés:

 1. Jajj Kriszti! Nagyon sajnálom!! :(

  VálaszTörlés
 2. Uramisten:(((Nem is tudok,mit írni.Nagyon sajnálom:(

  VálaszTörlés
 3. Részvétem!!!! Nekem is tűnt már el autóm - nem pont így - és együttérzek veled, ismerem ezt a fajta ürességet, fájdalmat és egyben dühöt!! Reménykedjünk, hogy nemcsak azt találják meg, aki ellopta, hanem a kis autódat is egyben, épségben!!! Kitartás! üdv. ChéfTündér

  VálaszTörlés
 4. Jaj Krisz, nagyon sajnálom, el sem tudom képzelni mekkora sokk ez nektek. Kívánom, hogy mihamarabb találják meg és adják vissza neked.

  VálaszTörlés
 5. Sajnalom nagyon, s bizom, hogy az Ur megsegit abban , hogy vissza keruljon!

  VálaszTörlés
 6. Borzasztó éjszakád lehetett!! Nagyon sajnálom és remélem épen visszakerül hozzád!! Drukkolok!! Szegény Legnagyobbikomnak a horgász ladikját lopták el nemrég, Ő is nagyon maga alá került, egy ilyen szép autó eltűnése még nagyobb fájdalom lehet.

  VálaszTörlés
 7. Kriszti, nagyon nagyon sajnálom, el tudom képzelni, hogy milyen szörnyű éjszakán vagy túl. Csak azt kívánhatom, hogy, mielőbb megtalálják és visszakapd az autódat.Gondolok rád és szorítok.

  VálaszTörlés
 8. Nagyon sajnálom...
  Elárulnád, hogy hol volt az a szalagavató?
  (A lányomnak ugyanilyen van bordóban és szalagavatókra jár fényképezni. Aggódom.)

  VálaszTörlés
 9. Szia!
  Nagyon sajnálom, nem tudom igazából, mit lehet erre mondani... Szorítok, hogy meglegyen az autót sértetlenül!

  VálaszTörlés
 10. Sajnálom. :( Szurkolok, hogy meglegyen. Remélem, az Univerzum segítségül fog szolgálni!

  VálaszTörlés
 11. Lányok köszönöm a kedves szavakat! :o(((

  Most jöttem haza, az okmányirodából, kivonták a forgalomból...forgalmi kilyukasztva...Amúgy a Kertészeti egyetemen történt a Villányi útnál a Diószegi utcában...Szokták mondani, "A remény hal meg utoljára..."

  VálaszTörlés
 12. Hogy száradna le a keze az ilyen tolvajoknak tőből!!

  VálaszTörlés
 13. Sajnálom!
  Drukkolok, szeretnék egy blogbejegyzést olvasni a megkerült autóról!Reméljük...!

  VálaszTörlés
 14. Nagyon sajnállak ! Reméljük mihamarabb megkerűl, legalábbis nagyon drukkolok neked! Nyugodjál meg!Tudom könnyű mondani !:-(

  VálaszTörlés
 15. Nagyon sajnálom Kriszti!Bízom benne, hogy mihamarabb megkerül!

  VálaszTörlés
 16. Én is várom a megkerültazautóm bejegyzést! Fel a fejjel. :-)

  VálaszTörlés
 17. Kriszti, ne szomorkodj, reménykedjünk és imádkozzunk, hogy éppségben előkerüljön.

  A tolvajnak meg rohadjon le a keze tőből.. már bocsánat..:-(

  VálaszTörlés
 18. Nagyon sajnálom!Drukkolok,hogy megkerüljön!

  VálaszTörlés
 19. Drukkolok, hogy megkerüljön!!!! Szörnyű, lehetett, hogy kimentek az utcára, és nincs sehol. Pedig nagyon kis szépséges autó! Nagyon szurkolok!

  VálaszTörlés
 20. Köszönöm, kedvesek vagytok...Próbálok felocsúdni, de baromi nehéz...

  VálaszTörlés
 21. Ó, te szegény! :-( remélem, megkerül még.

  VálaszTörlés
 22. Krisz,
  próbáljátok meg ezt:
  http://www.autovadasz.eu/

  VálaszTörlés
 23. Krisz drága, csatlakozom Hozzád a szalagavatón balul jártakhoz - az enyémen az akkori párom, mostanra férjem házába törtek be :( Ott mondjuk nyoma is volt, fiókok kihúzkodva, szétdobálva. Együttérzek!!! :(((

  VálaszTörlés
 24. Nagyon sajnálom, és együtt érzek veled. Szorítok Neked, hogy minél előbb megkerüljön ez a szép autó.:(

  VálaszTörlés
 25. Kriszti nagyon sajnálom!
  Volt benne motorleállító lopásgátló?
  Egyébként a márkát szeretik elvinni, a mi házunkban is volt egy próbálkozás, csak két napig romlott el az irányítós garázskapu, és téli hajnalban vitték volna, de leállt a motor a lopásgátló miatt, ezért tolva is megpróbálták, csak azt a szomszédok észrevették.
  Még egyszer sajnálom!

  P.S.

  És figyelek!

  VálaszTörlés
 26. Ó, Kriszta! Annyira sajnálom. Tudom mit érezhetsz. A szüleim autóját a diplomavédésem napján lopták el...
  Szorítok neked, hátha előkerül.

  VálaszTörlés
 27. Kriszta, nagyon sajnállak és teljesen együttérzek veled, velünk is megtörtént ez, tudom mit érzel, nekünk soha nem lett meg az autó, de szerencsére fizetett a biztosító.
  Remélem a tied meglesz és minden rendbe jön!!!!

  VálaszTörlés
 28. Szegénykém, borzasztó emberek vannak, sajnos ez a márka különösen veszélyeztetett, azt hiszem, a Suzukik után ezt lopják leggyakrabban.

  VálaszTörlés
 29. Sajnos cascom nem volt, úgy hogy buktam az árát is...Viszont amit Ingyom-bingyom írt a motorleállító dologról, annak utána járok, nem rossz dolog! Köszönöm nektek a hozzászólásokat!!!

  VálaszTörlés
 30. Nagyon sajnálom a történteket:( A barátnőméknek is ellopták a belvárosból, rá 3 hétre megtalálták messze, egy külkerületbe...én is csak szorítani tudok, hogy talán megkerül!

  VálaszTörlés
 31. Sajnálom Krisz, reméljük meglesz, bár manapság remekül értenek ehhez. A műálthéten az anyum házáék előtt, a fűre állítottak fel egy autót, kiderült, hogy előző nap a közeléi bevásárlós központból vitték el, de csak idáig tudták vinni, a lopásgátló miatt (??). Nekünk 2 éve, anyósom halálának reggelén lopták el nyom nélkül a kocsit a ház elől, (Zugló), ahol a második emeleten szinte felette aludtunk a 2. emeleten. Hang nélkül elvitték, pedig egy komoly, riasztós kocsi volt. Aznap állítólag 6 ilyen kocsit és ilyen színűt vittek el, valószínüleg rendelésre.
  Kitartás, hátha meg lesz!

  VálaszTörlés
 32. Kriszta!
  Nagyon sajnálom, remélem jobb napok jönnek és előbb utóbb meg lesz az autód:-(((

  VálaszTörlés
 33. B@sszus! Nem hiszem el! Az én szememben a lopás pont olyan nagy bűn mint az emberülés! Pont úgy is büntetném!!! Becsületes munkával szerzett dolgainkhoz, ne nyúljon senki súlyos büntetés nélkül. Hihetetlenül fel tudok háborodni, mikor ilyen lopásról hallok! Egy autót megvenni nem egyszerű dolog, hogy jön ahhoz bárki, hogy rátegye a kezét! Nagyon sajnálom Kriszti ami történt!!!
  Mi mindig kötünk casco-t, de nem a lopás miatt, hanem éves szinten előforduló vadkárok miatt. :(
  Reméljük meglesz a kocsi!

  VálaszTörlés
 34. Istenem, ez szörnyű! Nem is tudom mit tennék, ha velem történt volna. Őszintén remélem és kívánom, hogy valamiképpen rendbe jöjjön ez a dolog.

  VálaszTörlés
 35. Látom nem értik sokan a lopásgátlót, hát elolvasta a férjem és felvilágosított, hogy az kicsivel több, mint lopásgátló, mert nem lopásgátló, hanem rablásgátló.
  Röviden azt jelenti, hogy ajtók becsukása és motorintdítás után van X másodperced arra, hogy megnyomjál egy bizonyos gombot, akkor kiiktattad a rablásgátlót, a következő ajtónyitásig, de aztán újból meg kell nyomnod.

  A rablásgátló szerelők, kérésedre bármelyik gombra, akár a rádióra, akár az ablaklehúzó gombjára rá tudják applikálni ezt a leállítót.
  Szóval neked is meg kell azt a gombot nyomnod és akkor nem áll le a motor X másodperc (ezt is kérésre szokták beállítani, általában 15-25 másodpercet mondanak) múlva, hogy ne verjen agyon aki kirángat a járó motoros autódból...

  És azért rablásgátló, mert a mi "gyenge nők" védelmében találták ki, akik reggel a csúcsforgalomban akadályozzuk a forgalmat gyerekszállítás ürügyén, majd utána elindulunk egyedül tovább vissza valamely munkahely felé, és ha véletlenül kirángatnak minket a kocsiból (ajtó nyitás, csukás) beindul a rablásgátló és párszáz méter után leáll a motor. Utána már csak tolható, de nagyon nehezen.
  Ennek van egy kiiktató rendszere, valahova betesznek egy mágnest, amit kívülről mágnest húzva fölötte ki tudod iktatni. Miért? Azért, mert eleinte nagyon nehezen tanulod meg, hogy kiszáll a gyerek és megint gombot kell nyomni, vagy már rögtön reggeli indulásnál elfelejted, és neked magadnak is leáll a motor.
  Közlekedési dugó "szőke nő"... esetét kockáztatva.
  De majd írok erről egy posztot, mert vannak autószerelő által mesélt esetek, és egyéb javaslataim is rendszám összes ablakba gravírozástól, egy jól irányzott ronda grafiti elhelyezése a motorháztetőn, és mit hogyan vizsgáltass meg autóvásárlás után a kocsidon. Persze vannak drágább módszerek is, például a motorháztető kinyitásának védelmére kialakított pajzs, amit akkor sem tudnak kiiktatni, ha alulról nyitják a motorháztetőt.
  De sajnos a kamionba való emelés ellen csak a dzsípéesz.... -majd megnézem idegen nyelven is hogy kell írni,- véd meg.
  Én nagyon pesszimista vagyok, általában ezeket az autókat azon melegében viszik valahová szétszerelni, vagy keleti országhatár, és máris olyan messze van, mire kiadják a körözést.
  Sajnos nagyon hamar megközelíthető bármelyik országhatár, vagy legalábbis olyan hamar, hogy azt egy kőrözés kiadása nem fog megelőzni.

  Puszillak, nagyon sajnálom, hogy azt az emlékezetes napot, aminek még a dátumát is tudjuk sokáig így elsötétítette valaki.

  VálaszTörlés
 36. Ja és persze a lopás ellen is véd, mert ha a tudatlan tolvaj indítja be a motort akkor is leáll.
  Puszi!

  VálaszTörlés